Četiri operatera natječu se za širenje interneta na otoke i planine

Bez autora
Aug 21 2012

Četiri operatera natječu se za širenje i razvoj internetske mreže na planinsko-brdskim područjima, otocima i područjima od posebne državne skrbi. Na natječaj HAKOM-a koji je trajao do 20. kolovoza javili su se VIPnet, HT, VVISP i H1 Telekom. Koji će od četiri operatera dobiti potporu za širenje širokopojasnih mreža odlučit će Vijeće HAKOM-a najkasnije do 28. rujna. HAKOM-ov Program razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima predviđa potpore za brzu mrežu, razvoj usluga i aplikacija te prateću telekomunikacijsku opremu.

Četiri operatera natječu se za širenje interneta na otoke i planineČetiri operatera natječu se za širenje i razvoj internetske mreže na planinsko-brdskim područjima, otocima i područjima od posebne državne skrbi.

Na natječaj HAKOM-a koji je trajao do 20. kolovoza javili su se VIPnet, HT, VVISP i H1 Telekom.

Koji će od četiri operatera dobiti potporu za širenje širokopojasnih mreža odlučit će Vijeće HAKOM-a najkasnije do 28. rujna.

HAKOM-ov Program razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima predviđa potpore za brzu mrežu, razvoj usluga i aplikacija te prateću telekomunikacijsku opremu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik